Ofertare: 0745.265.769

Curatat tapiterii, mocheta fixa, scaune si coltare

Acest serviciu specializat se realizeaza in principal cu ajutorul aparatului Tennant E5, singurul din Sibiu la acest moment. Acest aparat permite concomitent spalarea cu jet de spuma, frecarea cu o perie la 1200 rpm si aspirarea lichidului si a murdariei intr-un recipient interior. Rezultatele sunt excelente, chiar si in cazul mochetelor vechi sau foarte murdare.

Printre caracteristicile aparatului se numara:

Curatenie generala si de intretinere

Este recomandat ca prima data sa se faca o curatenie generala, urmand ca in continuare sa se faca, in mod regulat, curatenie de intretinere. La curatenia generala se lucreaza asiduu si riguros, punandu-se accent pe fiecare detaliu, cele mai importante faze fiind:

Este important de precizat ca nu ne limitam doar la aceste actiuni, ci facem tot ce trebuie ca spatiile respective sa arate "ca noi".

Curatenie dupa constructor

De multe ori, cand constructorii si-au terminat treaba, parca iti vine sa te iei cu mainile de cap, nestiind de ce sa te apuci mai intai! Serviciile noastre te ajuta cu urmatoarele lucruri, pe langa cele obisnuite care se gasesc la curatenia generala: