Ofertare: 0745.265.769

Va adresam multumiri pentru serviciiie de o calitate deosebita pe care firma dumneavoastra le-a prestat in cadrul Complexului Monahal Paltinis, Pavilionul Conferinte.

In mod deosebit apreciem punctualitatea, seriozitatea si calitatea serviciului personaluiui calificat de care dispuneti. Speram intr-o buna colaborare si in viitor si va recomandam cu incredere tuturor celor interesati de serviciile dumneavoastra.

Dr. Laurentiu Streza, arhiepiscopul Sibiului


PDF scrisoare de multumire

Sunt foarte multumit de prestatia celor de la firma de curatenie. Calitatea muncii a fost exemplara, nu a trebuit sa mai facem nimic dupa ei. Deasemenea, au facut mai mult decat au spus si au terminat in timpul stabilit. Pe langa toate astea, a fost ieftin!

Petru Morosan, administrator biserica

Fiind institutie publica, pragul ne este calcat destul de des, indiferent de anotimp. Asta inseamna ca exista in permanenta nevoia de curatenie. inca de la inceput am apreciat profesionalismul si seriozitatea cu care si-au desfasurat munca, promptitudinea cu care au raspuns solicitarilor noastre si, practic, curatenia nu mai este o problema pentru noi. O grija in minus!

Cristina Giurgiu, director RVE Sibiu

Ca vila turistica cautam sa oferim clientilor nostri camere curate, primitoare, bucatarii igienizate corespunzator si bai adecvat dezinfectate. O treaba nu tocmai usoara, dar indeplinita cu succes de cei dela firma de curatenie ”MAII”. Sunt extrem de multumita de munca prestata. Sunt seriosi, responsabili si foarte eficace in munca lor. ii recomand cu toata increderea. Vizitati pagina noastra de prezentare pe Facebook.

Ecaterina Sabau, proprietar vila turistica ”Casa Baltes”

A Nagyszebeni Református Templom lelkészeként szeretettel ajánlom a Morhan család vállalkozásának igénybevételét. A méretük miatt évtizedek óta csak porszívozott templomi szőnyegjeinket alaposan kimosták, gyönyörűszépen megtisztították visszaadván régi patinájukat. Komoly keresztyén emberek és ez meglátszik hozzáállásukban, komolyságukban és ügyfeleik tiszteletében, figyelmes kiszolgálásában.
Varró Sándor,

A Brassói Református Egyházmegye esperes-helyettese,
A Nagyszebeni Református Egyházközség lelkipásztora